NAJEM STROJA razvlažilec zraka TTK 170 S

Industrijski razvlažilec zraka TTK 170 S bo poskrbel, da sanirate izjemno mokre prostore po poplavi ali večjem razlitju z zelo malo porabo energije.

S tem visokozmogljivim razvlažilnikom zraka imate lahko, pri sušenju po škodah zaradi vode ali pri sušenju novogradenj, koristi od cenovno ugodne rešitve razvlažilnika, ne da bi se morali odpovedati dobri izvedbi in zanesljivosti.

Tudi tisti, ki pogosto zamenjujejo gradbišča, nimajo nobenega problema s TTK 650 S, zahvaljujoč stabilni konstrukciji vozička s palico z ročajem in velikimi kolesi za maksimalno mobilnost, je ta razvlažilnik mogoče hitro in udobno transportirati iz enega kraja uporabe na drugega.

Trajni način za gradbena sušenja

Ker je možno priključiti zunanji odtok kondenzata – če je potrebno z opcijsko kondenzatno črpalko – je TTK 650 S idealen tudi za daljša opravila brez nadzora suhega vzdrževanja, npr. B. pri sušenju zgradb.

Delovno stikalo za TTK 650 S je z zaščitnim pokrovčkom zaščiten pred prahom in škropljeno vodo ter vrtljivo stikalo vlagomera z zarezo ščiti pred nehotenim spreminjanjem položaja stikala.

Učinkovite rezultate razvlaževanja, tudi pri nizkih temperaturah, zagotavlja profesionalna avtomatika odtajanja z vročim plinom TTK 650 S, zaradi svoje zelo visoke zmogljivosti razvlaževanja ta komercialni razvlažilnik, namesto rezervoarja za vodo, neposredno povezuje odvod kondenzata.

Zanesljiva tehnologija in velika kapaciteta sušenja

Cena 10 € / dan

Cena ne vsebuje DDV.